Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Det usynlige Italiens nyhedsbrev

Nyhedsbrevet udkommer hver måned og er gratis at modtage. Nyhedsbrevet indeholder baggrundsartikler fra Italien og det italienske samfund. 

Du får 10% rabat på mine video-foredrag og e-bøger når du er tilmeldt nyhedsbrevet. Jeg sender dig en rabatkode i velkomstmailen straks efter tilmelding.

Se artikler fra det seneste nyhedsbrev (juli 2021) her: Historier fra Italien

Tilmelding

Næste nyhedsbrev udkommer d. 16. september 2021

Pandemien i Italien lige nu  Italien befinder sig lige midt i tredje virusbølge. Dommerne kræver nu vaccine for at fortsætte deres arbejde i landets retssale. Regeringen er på vej med lov om tvungen vaccination til al pleje- og sygehuspersonale, og vaccinationsprogrammet ventes at blive intensiveret.

Livet i min romerske opgang 
I en romersk opgang kan alt ske. Skumle cubanske personager blander sig med argentinske gudinder. Tyskere løber op og ned ad trapperne, mens cykelturister skramler rundt med de tohjulede. Indbrudstyve bliver jaget på flugt, og fine franske champagner ender som rævepis.

På ballonfærd i Toscana Toscana fra himlen antager en helt ny dimension. Du er hævet over alt og alle. Du er hævet over selve livet og dets trivialiteter. Og nedenfor ligger Chianti-området og kalder på dig. Men du har bare lyst til at flyver videre og videre … til verdens ende.

Matera – når sten betyder skønhed 
Matera – i den sydlige Basilicata-region – er en af de byer, der formår at give den besøgende en følelse af evighed. En evighed bestående af sten og tuf og historie, der griber ud efter dig for at holde dig fast. Som om byen ville sige: ”Fortiden er langt vigtigere end nutiden”.

Ischia – for krop og sjæl
Da den amerikanske forfatter Truman Capote i 1949 gik fra borde fra den båd, der havde bragt ham til Ischia, snublede han og slog sit armbåndsur i stykker. Capote blev dog ikke vred over det, der var sket. Han tog det derimod som et tegn på, at tiden ikke er vigtig på Ischia.