Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Detusynligeitalien.dk ved Jesper Storgaard Jensen
Via Muggia 8
00195 Roma
Italien
Email: info@detusynligeitalien.dk

Priser

Hos Detusynligeitalien.dk er alle priserne i danske kroner. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Rabat

I særlige tilfældes ydes der rabat på køb – via rabatkoder. Disse rabatter give kun såfremt, at der er anvendt korrekt rabatkode og der gives ikke rabat på bagkant, dvs. efter et køb er gennemført kan en rabat ikke gives.

Betaling

Detusynligeitalien.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil blive trukket på din konto, den dag dit køb foretages eller den efterfølgende dag.

Levering

Køb af video-foredrag på Detusynligeitalien.dk leveres de angivne dage, der er anført at video-foredragene afholdes. E-bøger leveres via mail til download straks efter købet.

Reklamationsret

Der gives ingen reklamationsret på køb af video-foredrag. Er der fejl eller mangler på e-bøger kontakt da info@detusynligeitalien.dk. Der ydes ingen reklamationsret på e-bøger når først e-bogen er leveret.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Ifølge købeloven er der ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt os venligst på info@detusynligeitalien.dk.

Returnering

Det er ikke muligt at returnerer vores digitale produkter.

Rettigheder

Alle rettigheder til video-foredrag og alle digitale produkter tilhører Detusynligeitalien.dk.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder uden undtagelse for alle produkter.

Persondatapolitik

Læs her: Cookie- og privatlivspolitik

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@detusynligeitalien.dk