Foredrag

Foredragsholder om Italien og Rom

Siden 2008 har jeg holdt mere end hundrede foredrag om det italienske samfund for danske gymnasieklasser, virksomheder og faggrupper, der har været i Rom på studietur.

Emnerne er typisk Italiens aktuelle politiske situation, økonomi, kulturforskelle mellem Danmark og Italien, nord-syd-problematikker, organiseret kriminalitet, de unges situation mv.

Jeg kan skræddersy foredrag, så de passer til en givent emne, hvilket tidligere har givet sig udslag i foredrag om nyfascisme, Italiens avis- og mediesektor, religiøsitet i Italien, sport mv.

Jeg kan endvidere organisere ”gå-foredrag”, hvor jeg tager en gruppe med ud på en spadseretur gennem et særligt område af Rom, mens jeg fortæller historien om den pågældende bydel. Hertil kommer muligheden for organisering af virksomheds- og skolebesøg, eventuelt kombineret med et foredrag om et givent emne.

Jeg holder typisk mine foredrag to forskellige steder:

Det Danske Institut, i udkanten af Borghese-parken
www.acdan.it

Roms Internationale Pressecenter, Stampa Estera – nær Trevi-fontænen:
www.stampaestera.org

Videoforedrag til undervisningsbrug

Jeg tilbyder adgang til mine videoforedrag til undervisningsbrug. Der kan købes adgang til undervisning for kr. 1.500,- per foredragsrække. Adgangen gælder i to år og til ét undervisningsted (ubegrænset antal fremvisninger og klasser). Der kan ses intro til de tre foredragsrækker her:

Kontakt info@detusynligeitalien.dk for køb til undervisning.