Det usynlige Rom

Hvordan er romernes Rom? Hvordan er det at leve i byen? Hvad taler romerne om, og hvilke problemer står deres by overfor? Hvad er deres forhold til fortiden, og hvilke forhåbninger har de til fremtiden?

Kort og godt: Hvordan ser byen ud, når man skærer turistklichéerne væk, river de smukke postkort i stykker og vælger turistattraktionerne fra for i stedet at fokusere på , den romerske virkelighed?”

DET USYNLIGE ROM er et nøgternt blik bag de kulisser, som turisterne forveksler med det virkelige Rom. Journalist Jesper Storgaard Jensen interviewer forfattere, filmfolk, hjemløse, folk fra den sociale sektor og ganske almindelige borgere og tilsætter egne observationer og oplevelser for at tegne et kærligt, kritisk og realistisk portræt af den evige stad.

Bogen er rigt illustreret med forfatterens egne fotos.

Vejl. pris: 299,-
Udkommet: den 6. april 2022
288 sider
ISBN 9788793752863

Kan købes her:
www.saxo.com/det-usynlige-rom
www.bog-ide.dk/det-usynlige-rom


“Forfatteren er et bibliotek af viden om Italiens fortryllende, men miserable hovedstad, og det er umuligt at læse bogen uden at blive klogere på ‘giganten på lerfødder’, særligt dens skumle sider.”
Berlingske den 1. maj 2022


“Det usynlige Rom kaster et nøgternt blik ind bag de kulisser, som turisterne forveksler med det virkelige Rom. Og der er rigtigt mange spændende oplevelser og ting at erfare for læseren.”
Tidsskriftet Epsilon den 26. april 2022